Nyhed

Mixtune For Cully drager på Danmarksturné

Den aarhusianske gruppe med Aage Hedensted i front tager landet rundt, mens de arbejder på det andet album

Den aarhusianske gruppe Mixtune For Cully centreret omkring sangeren, sangskriveren og guitaristen Aage Hedensted fik fine anmeldelser, da de debuterede i oktober 2008 med albummet "We Know Where The Aircrafts Hide". Nu er de i gang med at indspille opfølgeren, men holder lige en pause i optagelserne for at drage ud på en mindre Danmarksturné på udvalgte datoer over de næste to måneder.

Aage Hedensted, der også er kendt som sanger og guitarist i en anden Aarhus-gruppe, Yellowish, er i Mixtune For Cully inspireret af americana og britisk folk, og han mener selv, at musikken vil appellere til fans af navne som Murder, Tindersticks og Bright Eyes. Hedensted lover desuden både nye numre og højdepunkter fra debuten.

GAFFAs anmelder Finn P. Madsen tildelte albummet "We Know Where The Aircrafts Hide" fire stjerner og skrev blandt andet følgende:


"På størstedelen af albummet er der lagt vægt på det akustiske udtryk, som de vemodige Same Old Talkers og Fire From A Known Patrol. Det er dog på de brusende The Aircrafts og Incoming Proposes, at Mixtune For Cully får sangene til at lette med et kæmpe, organisk sug. Uden de helt store overraskelser og med lidt for meget dansk accent debuterer Mixtune For Cully på sympatisk vis med et album, der står distancen til noget mere."


Efterårsturnéen ser for tiden sådan ud:

12. august
Huset - Aalborg (Triokoncert)
Støttearrangementet Elsk din næste

13. august
Rust – København (Duokoncert)
Denne aften: Inouwee + Caroline Castell + Mixtune For Cully

19. august
Kulturhuset Nicolai (Kulturnat Kolding) – Kolding (med band)

23. september
Huset (Klub Husfred) – Aalborg (med band)
Dobbeltkoncert med: I Will Furnish Your Sunday Mornings

25. september
Studenterhuset /Kulturmaskinen (Tømmermandscafé) – Odense (med band)

14. oktober
Musikcafeen – Aarhus (med band)
Dobbeltkoncert med: Artificial Brothers

ANNONCE