Nyhed

Mixtune for Cully klar med nyt album

Enmandsprojektet med Aage Hedensted i centrum udsender album nummer to den 8. oktober

Singer-songwriter-projektet Mixtune for Cully har på det seneste turneret ivrigt i både Danmark og udlandet, og kunne blandt andet opleves på Grimfest i Aarhus i sidste måned. Nu er projektets ophavsmand Aage Hedensted klar med sit andet album, "The Season of Silence", som er på gaden den 8. oktober. Albummet er inspireret af årstiderne, og er skrevet og produceret af Aage Hedensted.

Debutalbummet "We Know Where the Aircrafts Hide" udkom i 2008, hvor GAFFAs Finn P. Madsen kvitterede med fire stjerner, og blandt andet skrev: "På størstedelen af albummet er der lagt vægt på det akustiske udtryk, som de vemodige Same Old Talkers og Fire From A Known Patrol. Det er dog på de brusende The Aircrafts og Incoming Proposes, at Mixtune For Cully får sangene til at lette med et kæmpe, organisk sug. Uden de helt store overraskelser og med lidt for meget dansk accent debuterer Mixtune For Cully på sympatisk vis med et album, der står distancen til noget mere."

Udgivelsen af "The Season of Silence" fejres med en release-fest på aarhusianske Atlas lørdag den 13. oktober. Derudover vil der blive afholdt en release-koncert på Rust i København torsdag den 22. november.


ANNONCE