Nyhed

Q-Tip aflyser Europa-tour

Den amerikanske rapper har meddelt, at han aflyser hele sin Europa-turné, men ikke hvorfor

Tidligere på året skrev vi her på GAFFA, at frontrapperen og den primære producer fra gruppen A Tribe Called Quest, Q-Tip, ville lægge vejen forbi Store Vega den 15. august.

I dag lyder det i en pressemeddelelse, at "Scratch Entertainment & Scratch Gothenburg beklager at måtte meddele, at Q-Tip har valgt at aflyse hele sin Europa-tour inklusive seks store europæiske musikfestivaler, og så selvfølgelig også koncerten i Store Vega mandag den 15. august 2011".

Q-Tip er blandt andet kendt for sit samarbejde med forskellige kunstnere som Deee-Lite, Mariah Carey, Whitney Houston og Janet Jackson, Mark Ronson, The Chemical Brothers, som han vandt en Grammy sammen med i 2006 med sangen "Galvanize" og rapperne Beastie Boys, Mobb Deep og Nas.


Efter en albumpause på cirka ni år udgav rapperen i 2008 albummet "The Renaissance", som modtog fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder Christian Grubert. Siden har han udgivet albummet "Kamaal/The Abstract", som udkom i 2009, men blev indspillet tilbage i 2001, men dengang skrinlagt af hans daværende pladeselskab. For tiden arbejder han på et nyt album med titlen "The Last Zulu".

Arrangørerne meddeler endvidere, at de endnu ingen officiel forklaring har fået fra Q-Tip på årsagen til aflysningen, men blot besked om, at touren er aflyst.

"Vi beklager over for alle de glade og forventningsfulde fans, der havde købt billet og glædet sig til denne store oplevelse. Vi ved, at rigtig mange mennesker glædede sig til endelig at se Q-Tip solo i Danmark, så vi er kede af at måtte give denne triste meddelelse". 

Alle, der har købt billetter, kan få dem refunderet hos Billetlugen.

ANNONCE