Nyhed

Strøm Festival er lige om hjørnet

Der er Strøm i Københavns gader i dagene 15.-20. august med blandt andre Aphex Twin

Femte udgave af Strøm Festival løber snart af stablen, og dette års program byder på fremadstræbende nye tiltag og hovednavne, der for alvor har sat deres aftryk på musikhistorien. Fokus er i år på den engelske scene, hvorfra der diskes op med post-dubstep-navne som Guido & Gemme feat. Shadz, Egyptrixx & Lone, drum'n'bass-veteranen Andy C og spoken-word/jazz/hiphop-musikeren Ghostpoet. Dertil er der selvfølgelig også godt til øregangene fra lande som Norge, Island, Danmark m.fl.

PR-ansvarlig Maren Astrup siger om Strøm 2011:

– Publikum kan ud over et alsidigt musikprogram i Enghaveparken opleve en masse interessante events i hele København i løbet af ugen. Blandt andet torsdag den 18. august kl 19.00, hvor TRASHformation afholdes. Det er en rejse gennem Amager Forbrændingen akkompagneret af dj's, visuals og elektronisk musik, og det hele ender med en stor fest i Cable Park. Strøms ønske om at introducere elektronisk musik fra undergrunden til et bredere publikum er igen i år en af de allervigtigste visioner, fortæller Maren Astrup og fortsætter:


– Som et helt nyt tiltag i år introducerer Strøm Master Classes, som blandt andet sætter spot på vækstlaget i den danske elektroniske musik og belyser emner som sampling og copyrights med besøg af blandt andre Bjørn Svin og Troels Abrahamsen. Vi inviterer også til et deltagende  seminar med den verdensberømte og legendariske dub producer Mad Professor, under temaet "Dub Me Crazy". 

Til begejstring for det Strøm-spændte publikum gæster den innovative og indflydelsesrige elektroniske musiker Aphex Twin alias Richard D. James (billedet) festivalen som et af årets hovednavne. Manden bag det ofte forvrængede ydre er kendt for at eksperimentere med alt fra følende ambient-toner til kantet og industriel drum'n'bass og acid techno. Arrangørerne lover, at det bliver et "legendarisk rave-sæt", og at koncerten vil sætte et enestående punktum for festivalen.

Strøm Festival finder sted over hele København i dagene 15.-20. august. Hovedscenerne er i Enghaveparken på Vesterbro fredag og lørdag, mens en række udvalgte spillesteder lægger hus til de resterende events hele ugen.


Du kan læse meget mere om program, bands og spillesteder på stromcph.dk

 

 


ANNONCE