Nyhed

Submarine får dansk premiere

Den britiske film med Arctic Monkeys' Alex Turner på soundtracket, får danmarkspremiere til september

Den 8. september får den britiske film "Submarine" premiere i Danmark. I biograferne Grand Teatret og Empire Bio i København, Øst for Paradis i Aarhus og Café Biorafen i Odense, kan man opleve den britiske film, som er baseret på bogen med samme titel af Joe Dunthorne.

Musikken til filmen er udarbejdet af Arctic Monkeys' frontmand Alex Turner, og filmen er instrueret af skuespilleren Richard Ayoade, som tidligere har arbejdet med Arctic Monkeys, både med deres dvd "At The Apollo", og musikvideoerne til både "Flourescent Adolescent", "Crying Lightning" og "Cornerstone".

Monkeys-sangeren udgav i marts måned sangene under eget navn som en ep med de seks numre:


Stuck On The Puzzle (Intro)
Hiding Tonight
Glass In The Park
It's Hard To Get Around The Wind
Stuck On The Puzzle
Piledriver Waltz

GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen gav ep'en fire stjerner og ordene:

"Stærkest står "Stuck On The Puzzles" , der i forkortet version også åbner ep'en, hvor Alex Turners vokal og sangskrivning tager en helt John Lennonsk kvalitet, men også 50'er-poppede "Hiding Tonight" og den mere energiske "Piledrivers Waltz" er helt sikkert et ekstra lyt værd".


Torsdag den 8. september får "Submarine" danmarkspremiere i Grand Teatret og Empire Bio - København, Øst for Paradis - Aarhus og Café Biorafen - Odense.

 

Du kan se en trailer til filmen "Submarine" her.


ANNONCE