Nyhed

The Walkabouts udgiver nyt album

For første gang i seks år udgiver americana-gruppen et album

I 2005 udgav americana-gruppen The Walkabouts deres seneste album "Acetylene". Nu, seks år efter, er de klar med et nyt.

Det nye album har fået titlen "Travels In The Dustland", og som den mandlige forsanger og sangskriver i Walkabouts, Chris Eckman skriver på gruppens hjemmeside, er titlen opstået i forbindelse med en rejse, hvor han sad på bagsædet af en rusten jeep et sted i Sahara. Det blev kimen til det nye album, for som Eckman beretter: "Efter jeg vendte hjem, huskede jeg ordene ("travels in the dustland", red.), og fra dem udsprang sange, og med sangene fulgte prøver og indspilninger."

Gruppen gik i studiet i november og gjorde albummet færdig i juni.

The Walkabouts har haft flere udskiftninger, siden de opstod i 1984, men er på det ny album den samme gruppe som på "Acetylene". Gruppen består af: Chris Eckman, Carla Torgerson, Terri Moeller, Michael Wells og Glenn Slater.

"Travels In The Dustland" skulle ifølge Eckman være en sangcyklus og et album, der stemmer overens med bandets musikalske styrker.

"Travels In The Dustland" udkommer den 21. oktober i Europa. Den nordamerikanske udgivelsesdato er endnu ukendt.

Læs mere om "Travels In The Dustland" her.

Tracklist: My Diviner, The Dustlands, Soul Thief, They Are Not Like Us, Thin of the Air, Rainmaker Blues, Every River Will Burn, No Rhyme No Reason, Wild Sky Revelry, Long Drive in a Slow Machine, Horizon Fade

 

ANNONCE