Nyhed

The Walkabouts til Vega

Den 21. oktober udkommer albummet "Travels In The Dustland", og bandet spiller efterfølgende koncert på Lille Vega den 25. januar

I slutningen af januar næste år lægger Seattle-bandet The Walkabouts vejen forbi Lille Vega med deres første album i seks år.

"Travels In The Dustland" er titlen på The Walkabouts' kommende album, der udkommer 21. oktober og følger op på "Acetylene" fra 2005, som dengang blev tildelt 4 stjerner af GAFFAs anmelder Finn P. Madsen og med blandt andet disse ord:

"Selv om The Walkabouts kommer fra Seattle og har udgivet på Sub Pop, har de aldrig rigtigt haft noget med grungescenen at gøre. Derimod har gruppen været storleverandører af en smuk personlig blanding af folk, roots og guitardrevet rock, der toppede på mesterværket 'Devil's Road'. Pudsigt nok nærmer 'Acetylene's indædthed sig grungerockens frustrerede sjæl."

Hør singlen "My Diviner" på YouTube eller via bandets hjemmeside.

The Walkabouts blev dannet i 1984 og har lagt grundstenen til de mange succesrige indie/folk-orkestre, der eksisterer i dag og har blandt andet ydet indflydelse på Fleet Foxes, Bonnie Prince Billy, Bon Iver og Iron & Wine. Bandet selv er inspireret af folke- og country-musikken og kunstnere som Townes van Zandt, Neil Young og Johnny Cash.

Onsdag den 25. januar kl. 21.00 kan The Walkabouts opleves live i Lille Vega i København. Billetpris er 140 kr. + gebyr, og forsalget er via Vegas hjemmeside, Billetlugen og i Fona-butikker.

ANNONCE