Nyhed

Pocket Life udgiver single med Walkabouts-frontmand

"Let It Go" har guitar og keyboard fra Chris Eckman, der også mikser Aarhus-gruppens kommende album

I dag udsender den americana-inspirerede Aarhus-gruppe Pocket Life deres nye single "Let It Go", hvor de har fået guitar- og keyboardassistance fra Chris Eckman, forsanger og guitarist i amerikanske The Walkabouts. Singlen er forløber for gruppens kommende andet album og udkommer på treårsdagen for bandets anmelderroste dobbelte debutalbum "Umlaut Songs".

Samtidig udkommer "Let It Go" på dagen, hvor gruppens tidligere guitarist og sangskriver Ole Luk Sørensen ville være fyldt 50 år. Desværre døde han allerede som 44-årig i 2006 af komplikationer i forbindelse med sukkersyge. Nummeret er en af Ole Luk Sørensens to efterladte sange, som kommer med på det kommende album, der i øvrigt bliver mikset af Chris Eckman fra The Walkabouts, der i hele Pocket Lifes karriere har været en stor inspirationskilde for bandet.

Ved et rent tilfælde giver The Walkabouts koncert i aften i Vega, og Pocket Lifes medlemmer er i sagens natur at finde blandt publikum.

GAFFAs Finn P. Madsen tildelte i sin tid "Umlaut Songs" fire stjerner og skrev blandt andet: "Pocket Life leverer med Umlaut Songs et tidløst album, der har overlevet selv de mest foruroligende øjeblikke. Lad os håbe, at der ikke er ti år til næste genhør." Og det var der så heller ikke, kan man nu tilføje.

Du kan høre Pocket Life med "Let It Go" her.

 

ANNONCE