Nyhed

Bring me the Horizon på vej med firer

Briterne vil kombinere metal og postrock på kommende udspil

I et nyt interview med Alternative Press fortæller guitarist Jona Weinhofen, at Bring Me the Horizon formentlig vil gå i studiet til sommer for at indspille en opfølger til "There is a Hell, Believe Me I've Seen it. There is a Heaven, Let's Keep it a Secret" fra 2010. I interviewet varsler han desuden, at bandet vil gå nye musikalske veje på det kommende udspil:

"Lee (Malia, bandets anden guitarist, red.) og jeg har lyttet til en masse post-rock på det seneste. Det lyder måske underligt, men vi lytter til denne her tilbagelænede, episke musik og tænker: "Hvis det her var heavy, hvis vi lavede metal metal ud af denne her type musk, ville det lyde nøjagtig sådan som vi gerne vil lyde".

Han tilføjer dog, at arbejdet med det kommende udspil fortsat befinder sig på et meget tidligt stadie, fordi gruppen har været travlt optaget af at turnere:

"Vi har virkeligt store aspirationer med denne plade. Der er dog meget lidt nyt materiale, for vi er ikke særligt gode til at blive motiverede til at skrive, når vi er på turné". Weinhofen specificerer, at det er navne som Explosions in the Sky og This Will Destroy You, som på det seneste har inspireret de to guitarister.

Gruppen besøgte Vega i februar 2011 i kølvandet på deres seneste studieplade, som i øvrigt også indirekte havde et dansk islæt. Videoen til førstesinglen "It Never Ends" var nemlig instrueret af danske Jacob Printzlau og havde den ligeledes danske fotomodel og MTV-værtinde Anne Lindfjeld i en central rolle.

Mens fans venter på det kommende album kan de eventuelt glæde sig over, at Bring Me the Horizon netop har udgivet en tre kvarter lang koncertfilm. Den  er optaget på gruppens seneste verdensturné af forsanger Oli Sykes bror, Tom Sykes, og kan ses her.


ANNONCE