Nyhed

Choir of Young Believers drager på turné

Jannis Noya Makrigiannis & Co. drager ud på en Danmarksturné i april måned

Choir of Young Believers udgiver til februar deres andet studiealbum, der endnu ikke har fået en titel. For en måned siden udsendte de førstesinglen i form af nummeret "Patricia's Thirst", der nu også har været Ugens Uundgåelige på P3.

Til foråret tager gruppen på Danmarksturné fra den 5. til den 27. april, hvor det bl.a. er muligt at høre det nye album live.

Choir of Young Believers blev i sin tid formet af Jannis Noya Makrigiannis og var i starten et enmandsprojekt, men er siden vokset støt og roligt og blevet til en regulær gruppe. I 2008 udsendte Choir of Young Believers debutalbummet "This Is For The White In Your Eyes", der fulgte op på ep'en "Burn The Flag" fra 2007.


"This Is For The White In Your Eyes" udkom også over store dele af verden, hvor Choir Of Young Believers fulgte op med en lang række koncerter, der også førte dem til Kina, Europa, USA og England. De mange koncerter har sat deres præg på musikken, der på det kommende album i langt højere grad præsenteres af et samlet band:

"Koret er blevet fuldtalligt, og i dag er der tale om et decideret bandprojekt. De mange koncerter og turneer har over årene udviklet Choir of Young Believers til at være et orkester, hvor hvert medlem har sin egen plads og indflydelse på udtrykket", udtaler bandet.

Forinden debutalbummet modtog Choir of Young Believers i begyndelsen af 2008 P3 Gulds talentpris og en Steppeulv som årets håb. Efter udgivelsen af debutalbummet modtog bandet i 2008 GAFFA-Prisen som årets nye danske navn, en kåring, gruppen også hev med hjem ved DMA 2009.


Billetforsalget starter i dag den 5. december på GAFFA Live

Turnédatoer:

05.04.12 Forbrændingen, Albertslund
06.04.12 Stars Vordingborg
07.04.12 Templet, Lyngby
12.04.12 Studenterhuset, Aalborg
13.04.12 Kulisselageret, Horsens
14.04.12 Kansas City, Odense
19.04.12 Gimle, Roskilde
20.04.12 VoxHall, Aarhus
27.04.12 Vega, København


ANNONCE