Nyhed

Freja Loeb tager på turné

Den unge sangerinde har med ”Odyssey” kickstartet sin karriere med rosende anmeldelser. Nu tager hun på turné rundt i landet.

Freja Loebs musikalske kærlighed er dybt forankret i de sene 70'ere og tidlige 80'ere, hvor artister som Blondie, The Cure og Pretenders havde deres storhedstid. Referencerne skinner tydeligt igennem i såvel produktion og sangskrivning på Frejas debutalbum, "Odyssey", der udkom den 28. november.

Rosende anmeldelser

Albummet har i medierne høstet gode anmeldelser. Soundvenue kalder udspillet for "80'er nostalgi på stilsikker debut". "Som en fager blanding af 80'er-ikonet Kim Wilde og vennen Vinnie Who er Loeb et charmerende bekendtskab", skriver Politikens anmelder, Pernille Jensen.


Det er tydeligt, at "Freja Loeb står bag et af årets mest overbevisende debutalbum", som Jyllands-Posten så fint udtrykker det. GAFFAs anmelder, Signe Bønsvig Wehding, giver albummet fem stjerner ud af seks og skriver blandt andet disse rosende ord: "Æstetikken er upåklagelig - både den visuelle og den musikalske. Ruten er lagt, der er ingen svinkeærinder. […] "Odyssey" er noget nær popperfektion."

Turné i Danmark

Til marts tager Freja Loeb sine bandmedlemmer med på Danmarksturné.
Billetforsalget er startet og kan købes via GAFFA Live


Turnédatoer:

01.03 Fermaten, Herning
02.03 Pitstop, Kolding
03.03 Harders, Svendborg
09.03 Gimle, Roskilde
10.03 Metro Musik, Ringsted
16.03 Cafe Von Hatten, Randers
17.03 Studenterhus, Aarhus
23.03 Kulturmaskinen, Odense
24.03 Templet, Lyngby
30.03 Bygningen, Vejle
31.03 Pumpehuset, København

ANNONCE