Nyhed

Guide: 10 tips til en superweekend

Det er fredag, og GAFFA har lavet en guide til 10 gode musikalske indslag i weekenden

Weekenden står for døren, og den byder vanen tro på en stribe gode musikalske oplevelser. GAFFA anbefaler her 10 koncerter, som vi synes, du fortjener at opleve.

Der findes i skrivende stund billetter til alle nedenstående koncerter. Derfor er koncerten med White Lies, der også gæster Danmark denne weekend, nærmere betegnet Horsens Ny Teater fredag, ikke på listen. Der er heldigvis flere spændende musikalske indslag, som kan løfte denne anden weekend i december, og her får du 10 bud på gode musikalske oplevelser:

Fredag

Real Estate, Lille Vega, København, klokken 21

Lo-fi-gruppen fra New Jersey gæster Danmark med det anmelderroste album "Days" i ryggen, et album, som GAFFA for nylig tildelte fem stjerner.

Nicolai Munch-Hansen Sextet feat. Kira Skov & Steffen Brandt, Værket, Randers klokken 20

Jazzsekstet med markante gæstevokalister spiller numre af både Munch-Hansen, Skov, Brandt, Billie Holiday og Bob Dylan – sidstnævnte i dansk gendigtning af Steffen Brandt. Konstellationen kan også opleves i Copehagen Jazzhouse lørdag – og fik i øvrigt fire stjerner af GAFFAs anmelder på Posten i Odense for nylig.

Lørdag

The Migrant + Tumbleweed Orchestra + Lost My Heart In Copenhagen, Rust klokken 20

The Migrant, der for nylig fik fem stjerner i GAFFA for sit andet album "Amerika", gæster Rust med to andre grupper i singer-songwriter-universet.

The William Blakes (billedet), Bremen Teater, København, klokken 20

Årets danske band ifølge Danish Music Awards og modtagerne af Kronprinsparrets Stjernedryspris giver deres sidste koncert i år.

Wild Beasts, Lille Vega, København, klokken 21

Den eksperimenterende engelske gruppe udgav i maj deres tredje album, "Smother", som fik fem stjerner af GAFFAs anmelder.

The Raveonettes + The Foreign Resort, Store Vega, København, klokken 20

Sune Wagner og Sharin Foo afslutter deres Danmarksturné med støjrockerne The Foreign Resort som opvarmning. Sidste fredags koncert på VoxHall fik fem stjerner af GAFFA, så man kan godt sætte forventningerne højt.

Bjørn Svin, Badun, Averos + dj Karsten Pflum, Musikcaféen, Aarhus, klokken 21

Musikcaféen lukker og slukker efter 33 år i Mejlgade for at genopstå som Radar på Godsbanen i Aarhus 30. marts 2012. Tre markante danske elektronikanavne leverer musikken til afdansningsballet.

Søndag

Dark & Dear + One-Eyed Mule, Huset i Magstræde, København, klokken 16.30

To danske grupper leverer akustisk singer-songwriter-musik - velegnet til tømmermænd.

Mouritz/Hørslev, Lille Vega, København, klokken 20

Digteren Lone Hørslev, singer-songwriteren Mads Mouritz og deres band leverer poetisk pop og rock.

Kvelertak, VoxHall, Aarhus, klokken 21

Det norske hardrockband gæster Danmark efter massiv succes i hjemlandet. GAFFA har talt med dem - læs interviewet i vores artikelsektion. Kverlertak spiller også på Vega i København mandag.

 

Køb billetter til de fleste af koncerterne via GAFFA Live.

Rigtig god weekend!

ANNONCE