Nyhed

Kapten Röd rykkes til februar

Selv om det svenske Kapten Röd-publikum havde fået færten af hans danske koncert, så har danskerne ikke helt gjort det samme

Den svenske reggae/dancehall-vokalist Kapten Röd skulle have givet koncert i Pumpehuset i aften med opvarmning af Pharfar feat. Wafande + Raske Penge feat. TopGunn, men koncerten er blevet rykket til den 4. februar, da der er blevet solgt alt for få billetter.

Pumpehuset skriver, at de har måttet indse, at de ikke har haft ordentlig tid til at promovere Kapten Röds eneste danske koncert. Det har betydet, at alt for få danske koncertgæster har opdaget, at han skulle have gæstet Pumpehuset d. 1. december. Derfor har Pumpehuset sammen med Kapten Röd valgt at flytte koncerten i håbet om at sælge flere billetter.

Ifølge en pressemedelelse fra Pumpehuset var Kapten Röds svenske landsmænd ellers klar. Som Pumpehuset skriver havde muligheden for reggaemusik og et tilbud om ombytning af togbillet til dansk fadøl og fri garderobe fået svenskerne til at købe billetter til koncerten, men fordi den danske tilslutning ikke var tilstrækkelig, måtte koncerten alligevel flyttes.

Tilbuddet om svensk fadøls-transport-godtgørelse gælder stadig ved koncerten den 4. februar, ligesom billetter, der allerede er købt til koncerten den 1. december, også gælder den 4. februar.

Find billetter til den nye koncert via Pumpehusets hjemmeside.

ANNONCE