Nyhed

Svensk reggaefænomen i Pumpehuset på lørdag

Den rødhårede svenske reggaekunstner Kapten Röd gæster Pumpehuset på lørdag

Der er lagt op til et storstilet, skandinavisk reggaetræf i weekenden, når det ranglede, rødhårede svenske reggaefænomen, Kapten Röd, gæster Pumpehuset i København på lørdag den 4. februar. For ikke alene har den dobbelt svensk P3 Guld-vindende, rødhårede reggae-kaptajn sit band Ribbit Boom Band med, men også en support, der består af cremen af den danske reggae-scene pt.: Klumben, TopGunn og Raske Penge.

Det går godt for skandinavisk reggae lige for tiden. Forrige weekend afholdt Sveriges P3 deres årlige award-show, P3 Guld, hvor det var publikum som bestemte, hvem der skulle vinde. Det betød at Sveriges musikfans stemte på livet løs, og at en tydeligt overrasket Kapten Röd nappede de to mest prestigefyldte priser: Årets Artist og GuldMicken, og løb med al opmærksomheden.

"Jeg blev så inderligt chokeret, da jeg fik prisen som årets artist. Der blev kortslutning i hjernen for en stund og siden blev jeg utrolig glad", fortalte Kapten Röd til TT Spektra umiddelbart efter han havde vundet de to priser.


For Kapten Röd handler det at optræde om at interagere så meget som muligt med sine fans, hvorfor han da også ser frem til koncerten i Pumpehuset, der bliver hans eneste danske koncert i denne omgang.

Foruden Kapten Röd kan man til koncerten som sagt også opleve en række danske kunstnere, som inden for det seneste års tid har slået igennem på nationale reggaescene: Klumben, TopGunn og Raske Penge, der har valgt at troppe op og vise, at den danske scene trives mindst lige så godt som på den anden side af broen.

Alt i alt tegner det altså til at blive et fornemt skadinavisk reggae-træf lørdag  aften, hvor Pumpehuset præsenterer det bedste fra hver sin side af reggae-sundet.


Billetter kan købes via Billetto.dk.

ANNONCE