Nyhed

Pumpehuset vil lokke svenskerne til

Spillestedet i København vil gerne have flere svenskere til dets koncerter og lokker bl.a. med fadøl og gratis garderobe

Som GAFFA tidligere har skrevet en nyhed om, så gæster en af Sveriges mest populære livekunstnere pt., Kapten Röd, i Pumpehuset den 1. december. Nu mener Pumpehuset, at det er synd for svenskerne, at Kapten Röd ikke også giver koncert i Malmö, og spillestedet går nu målrettet efter at tiltrække svenske gæster til koncerten.

Derfor kan man nu bytte sin togbillet fra Øresundstoget købt samme dag for en halv liter dansk fadøl, ligesom svenskere får gratis garderobe til koncerten. Men ikke nok med det. Spillestedet vil tilbyde dette tilbud til alle koncerter, der finder sted i Pumpehuset:

"Vi ved allerede, at svenskerne laver fantastisk eksporterbar musik. Men reelt har Sverige et mindst lige så godt mellemlag som Danmark, og disse bands vil altid besøge Malmö på turnéer. Forhåbentligt vil danskerne fremover blive bedre til at tage til Malmö og lytte til det gode musik, eller også vil vi i højere grad få de svenske turnéer til at tage København og Pumpehuset med på vejen", udtaler Pumpehusets direktør Ronnie Hansen.


Direkte markedsføring

Koncerten med Kapten Röd er blot én af mange, der målrettes direkte mod det svenske publikum. Mange kunstnere der besøger København, har Stockholm og Oslo som deres eneste øvrige turnédestinationer i Skandinavien. Det betyder, at Malmö ofte bliver forbigået - selvom Malmö er både stor og har en rigtig livlig musikscene. Derfor målretter Pumpehuset fremover en del af sin markedsføringsindsats direkte mod Malmö og omegn.

Koncerten med Kapten Röd er som sagt torsdag den 1. december i Pumpehuset i København. Aftenens opvarmning leveres af nogle af de største og mest omtalte profiler på den danske reggaescene, Pharfar feat. Wafande og Raske Penge feat. TopGunn.


Billetter til koncerten kan købes her.

ANNONCE