Nyhed

Mød Dave Eugene Edwards på Loppen

Inden David Eugene Edwards i morgen går på scenen på Loppen, inviterer CPH PIX og Rytmisk Center til en såkaldt artist talk samt filmvisning

Den amerikanske religiøse singer-songwriter David Eugene Edwards, der for knapt 10 år siden gik solo under navnet Woven Hand, er måske er bedst kendt som frontmand i hedengangne 16 Horsepower. I morgen fredag giver han koncert på Loppen i København, og i den forbindelse er det muligt at opleve Edwards i en såkaldt artist talk inden koncerten.

Det er Filmfestivalen CPH PIX og Rytmisk Center, der præsenterer Eugene Edwards i en artist talk med musikjournalist Carsten Holm fra P6 Beat og publikum. Arrangementet løber af stablen fredag den 2. december kl. 16.00 på Loppen. Efter samtalen vil den belgiske film "Here After", som David Eugene Edwards har skrevet musikken til og selv medvirker i, blive vist.

Der er gratis entré til arrangementet, der foruden alt det nævnte også vil byde på en kort præsentation af Rytmisk Centers nye linje Komposition til film + medie.

Efter arrangementet vil dørene til Loppen blive lukket for igen at åbne op klokken 21 til koncerten med David Eugene Edward.

Billetter til fredagens koncert formidles via GAFFA Live.

ANNONCE