Nyhed

Nyt Mike Skinner-projekt er i "problemer"

Mike Skinner og Robert Harvey i samarbejde med den Mercury-nominerede sanger og producer Ghostpoet har lavet en helt speciel musikvideo

Som GAFFA tidligere har skrevet har Mike Skinner fra hedengangne The Streets og Robert Harvey fra hedengangne The Music indgået et samarbejde og kaldt sig for The D.O.T.

The D.O.T. postede deres første video på YouTube den 2. juni uden nogen uddybende informationer. I oktober lagde Mike Skinner og Robert Harvey så kortene på bordet og åbnede en hjemmeside med 14 demoer og tilhørende videoer med et løfte om, at der senere vil komme et album.

Nu har The D.O.T. så samarbejdet med sangeren og produceren Ghostpoet, der tidligere på året var nomineret til den prestigefyldte Mercury Prize. The D.O.T. og Ghostpoet har lavet nummeret "Trouble" og en noget speciel tilhørende musikvideo lavet af Rizlab.

Musikvideoen blev filmet i London som et interaktivt one-take livestream. Det interaktive bestod i, at fans inden optagelsen kunne foreslå såkaldte "ways to cause trouble" for The D.O.T. og Ghostpoet. Under livestreamet var der så en afstemningsmekanisme, der gjorde det muligt at påvirke, hvad de tre musikere skulle udsættes for, som nummeret skred frem på baggrund af de indsendte forslag.

Der var i alt 32 mulige forhindringer, og 22.122 fulgte med og havde muligheden for hele tiden at vælge mellem forskellige ting, der kunne ske på scenen, da videoen blev optaget i et eneste take.

Se hvordan det hele gik her på Rizlabs hjemmeside.

Lyt til "Trouble" her:

ANNONCE