Nyhed

Robbie Williams klar til turné

Popdrengen forbereder comeback og turné i kølvandet på kommende album

Som rapporteret i efteråret barsler Take That-stjernen i det nye år med sit første soloalbum siden 2009-udspillet "Reality Killed the Video Star". Og nu har den efterhånden snart 38 år gamle sanger annonceret, at han er klar til en turné i kølvandet på den nye plade, som endnu ikke har fået nogen officiel udgivelsesdato.

"Det er meget vigtigt for mig at føle mig konkurrencedygtig, og det mere end nogensinde. Jeg har ikke ønsket at gå ud og være verdens bedste siden 2005", siger Williams til engelske The Mirror og fortsætter:

"Jeg ser frem til at tage på turné, lave promotion og sparke røv. Nogen skal være den bedste i verden lige nu, og jeg sigter efter at nå det mål. Og hvis jeg ikke kan det, vil jeg i hvert fald i nærheden af at være det. Det her år bliver det bedste i mit liv.

Robbie Williams forlod Take That i '95 for at hellige sig en solokarriere, og debuterede som solist med "Life Thru a Lens" to år senere. I 2010 genforenedes han med de gamle makkere til en turné, som også bragte gruppen omkring København i det forløbne år. Efter denne har Williams atter taget afsked med Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange og Howard Donald for at fokusere på sin hidtil så succesfulde solokarriere.

ANNONCE