Nyhed

Slaraffenland giver julekoncert på KB 18

Den danske gruppe kan opleves i København og lover gløgg, æbleskiver og afstresning fra juletravlheden

Det er et stykke tid siden, Slaraffenland sidst har kunnet opleves på de hjemlige breddegrader, men nu giver de en "ud-af-studiet-nu!!!-koncert". Det sker tirsdag den 20. december på KB 18 i Kødbyen i København.

Slaraffenland, der er kendt for at fusionere rock, elektronika, blæsere og unisone herrevokaler, har de sidste par år, i kølvandet på deres seneste plade "We're on Your Side" fra 2009, turneret flittigt i store dele af verden. Turnéerne har blandt andet igen taget bandet til USA, hvor Slaraffenland har kontrakt med pladeselskabet Hometapes (Bear in Heaven, Megafaun med flere). I både USA og Europa turnerede Slaraffenland sammen med det amerikanske band Akron/Family.   

Pauserne mellem de mange koncerter har Slaraffenland efter eget udsagn brugt med boremaskiner, rockwool og gipsplader i hånden. Slaraffenland har nemlig bygget et indspilningsstudie færdig på Nørrebro i København, et studie de har valgt at navngive Mallorca. I skrivende stund arbejder Slaraffenland hårdt i Mallorca med at skrive og indspille opfølgeren til "We're on Your Side". Arbejdet med pladen går ifølge bandet selv strålende, men efter hvad de selv mener må være den længste periode i bandets karriere uden koncerter, vil bandet nu ud af studiet og spille koncert igen. Lidt ligesom da Metallica i 2007 tog på deres "Sick Of The Studio"-turné under arbejdet med albummet "Death Magnetic".

Derfor forlader Slaraffenland på tirsdag Mallorca for at spille på KB 18. Til koncerten vil bandet både prøve nogle nye numre af og spille gamle numre i nye arrangementer. Bandet lover, at de vil hjælpe dig med at stresse af fra juletravlheden, og KB 18 har lovet, at der bliver serveret gløgg og æbleskiver – og så kan man jo godt kalde det en julekoncert. For supporten står postrockgruppen I Met You In A Campfire.

Tilbage i maj 2009 anmeldte GAFFA Slaraffenland til Pop Revo-festivalen på VoxHall i Aarhus. Her blev der uddelt hele fem stjerner og blandt andet følgende ord:

"Scenen og gruppens mikrofonstativer og instrumenter var smukt pyntet med blomster, som hurtigt viste sig at stå godt til gruppens elegante og nuancerige musik. En musik, som kan beskrives som en meget sofistikeret, let jazz-inspireret artrock med forholdsvis avancerede akkordsammensætninger og breaks og flittig brug af blæseinstrumenter som tværfløjte, klarinet, saxofon og trombone samt unisone vokaler fra tre eller fire herrestemmer, der sammen gjorde det ud for lead-vokaler. Med andre ord en teknisk svær musik, men den lød let, elegant og egentlig iørefaldende, som den blev spillet og sunget af de veloplagte og meget velspillende musikere. Faktisk fremragende."

Slaraffenland + support: I Met You In A Campfire, KB 18,  20. december kl 21.00, Entre: 60 kroner.

ANNONCE