Nyhed

Cartridge klar med single og på vej med ep

Bandet udgav i går førstesinglen fra deres kommende ep

"Saint Song" er titlen på Århus-gruppen Cartridges nye single, der netop er udkommet via pladeselskabet Slow Shark Records. Singlen er forløberen for bandets kommende ep "Liquid".

"'Saint Song' blander det bedste fra Cartridges forskellige udtryk og befinder sig i spændingsfeltet mellem den organisk spillede popmusik og den mere eksperimenterende elektroniske og club-agtige tilgang til musikken", lyder det i en pressemeddelelse fra bandet, hvis seneste album "Fractures" blev udgivet i England.

Med "Fractures" vandt bandet opmærksomhed og anerkendelse i Storbritannien. Singlen derfra, "The Woods", blev spillet på både BBC's radio 1 og BBC2. 

Herhjemme blev "Fractures" også taget godt imod. GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann gav albummet 4 stjerner og skrev:

"Nu er Århus-kvartetten klar med album nummer to, der helt åbenlyst er skabt af et band, som for alt i verden ikke ønsker at stå i kunstnerisk stampe. I hvert fald er Fractures en eksperimenterende og søgende størrelse, hvis udtryk er væsentligt mere mangfoldigt end debutens".

Bandets kommende udgivelse "Liquid" indeholder, ud over "Saint Song", fem andre numre, heriblandt "Back Roads", "The Tacit Consent" og "Mazes".

"Liquid" udkommer til foråret.

Cartridge debuterede i 2006 med albummet "Enfant Terrible", der i 2008 blev fulgt op af "Fractures".

ANNONCE