Nyhed

DAF til Danmark

Deutsch Amerikanische Freundschaft giver til september deres første danske koncert i København

Den tyske duo DAF har siden starten af 80'erne udsendt en lang række album, der blander postpunk med tidlig industrial, og til september vil man for første gang kunne opleve duoen live, når de giver koncert i DR Koncerthusets Foyer.

Gruppen oplevede deres storhedstid omkring albummet "Alles Is Gut" fra 1981 efter at bandet var gået fra Mute til Virgin Records. DAF havde allerede fået opmærksomhed med debutsinglen "Kebabträume", men det var deres andet album og særligt singlen "Der Mussolini" som skabte opmærksomhed omkring DAF. Sangen har på det seneste fået en renæssance herhjemme, hvor man kan høre den i historien om Stripper Jens i tv-programmet "Rytteriet".

Koncerten er en del af DAF's Verschwende Deine Jugend Tour 2011, og når de optræder i København bliver det i selskab med danske Leæther Strip, svenske Twice a Man samt Martial Canterel, der flyves ind fra Brooklyn.

Deutsch Amerikanische Freundschaft kan opleves i DR Koncerthusets Foyer 24. september, og billetsalget begynder hos BilletNet mandag den 21. februar.

ANNONCE