Nyhed

Death Cab For Cutie sætter udgivelsesdato

Gruppens syvende album hedder "Codes And Keys" og udkommer i slutningen af maj

Der har været meget snak om et musikalsk stilskifte for Death Cab For Cutie i forbindelse med indspilningerne til deres kommende album, og nu ligger det endelig fast, hvornår man vil kunne høre resultatet. Bandet udsender nemlig "Codes And Keys" 30. maj.

Frontmand Ben Gibbard har tidligere udtalt, at guitarerne ikke vil være så fremtrædende på det kommende album som tidligere, og at bandet har brugt Brian Eno-albummet "Another Green World" som reference. Drejningen er kommet, fordi sangene denne gang som oftest er skrevet på klaver eller akustisk guitar, og i arrangementsfasen kom vægten til at ligge på keyboards og vokaler i stedet for at lade guitarerne drive sangene.

Bandet har selv stået for produktionen, men har allieret sig med Nine Inch Nails-produceren Alan Moulder til at stå for miksningen af albummet. Det forventes at første single bliver sangen "You Are a Tourist", men den har endnu ikke fået en udgivelsesdato.

Death Cab For Cutie tager til maj hul på en verdensturné, der lige nu kun inkluderer en enkelt europæisk dato. Men der er flere på vej, så lad os håbe, at bandet kan finde vej tilbage til Danmark, hvor de ikke har spillet siden 2006.

 

ANNONCE