Nyhed

Death Cab for Cutie gæster Danmark – hør ny single

GAFFA.dk – alt om musik

Indierock-bandet lægger vejen forbi København den 10. februar 2019. 

Når Death Cab for Cutie gæster Store Vega til vinter, vil det formentlig være med en god portion af nye numre fra deres kommende album, herunder deres nyeste single "Gold Rush", som kan høres nederst i artiklen. 

Bandet har tidligere annonceret, at de i august udkommer med et nyt album, som vil bære titlen Thank You For Today. Albummet vil være bandets niende i rækken. Deres seneste album fra 2015 Kintsugi uddelte GAFFA fem ud af seks stjerner til i en rosende anmeldelse. 

LÆS OGSÅ: Death Cab For Cutie: Kintsugi

Death Cab for Cutie udkom med deres debutalbum Something About Airplanes i 1998. Bandets største hit "I Will Follow You into the Dark" stammer fra 2005, et nummer som lå på Billboards singlehitliste i næsten ét helt år. 

Senest, indierock-bandet besøgte Danmark var i 2015 i Amager Bio og på NorthSide Festival, sidstnævnte en koncert som GAFFA anmeldte til fire ud af seks stjerner og blandt andet skrev følgende om: "I modsætning til andre bands fra deres hjemby, Seattle, er det ikke den selvmordstruede melankoli, der dominerer i Death Cab For Cutie, den er mere resigneret, mere håbefuld – lyset stråler ind gennem revnerne."

LÆS OGSÅ: Death Cab For Cutie: NorthSide Festival

Lyt nedenfor til Death Cab for Cuties nye single "Gold Rush" – første udspil fra deres kommende album. 

Sangen indeholder et sample fra Yoko Onos nummer "Mind Train" fra 1971. "Gold Rush" handler om, hvordan landskaber forandrer og fornyer sig, når man har boet i det samme nabolag i længere tid, har forsangeren Ben Gibbard udtalt om den nye single. 

Billetsalget til koncerten i Store Vega starter fredag den 22. juni kl.10 


ANNONCE