Nyhed

Iron And Wine begejstrer i Sverige

Sam Beam & Co. kommer til Danmark med fem svenske GAFFA-stjerner i ryggen

Lørdag og søndag gæster det amerikanske band Iron And Wine alias sangeren og sangskriveren Sam Beam med venner Danmark til to udsolgte koncerter i henholdsvis VoxHall, Århus og Store Vega i København. Koncerterne kommer i kølvandet på udgivelsen af Iron And Wines fjerde studiealbum, "Kiss Each Other Clean", der udkom sidste mandag.

I aftes besøgte Iron And Wine spillestedet Debaser Medis i Stockholm, og det var en fremragende koncert ifølge GAFFA Sverige. Anmelder Özgür Kurtoglu uddeler fem ud af seks stjerner og skriver blandt andet:

"Når Sam Beam begynder koncerten med nervøst at joke og spille "Walking Far From Home" akustisk, lyser hele publikum op. Når han klædt i jakkesæt og langskægget som få ler med hele ansigtet og spøger med, at han ikke ved, hvad guitaristen til højre hedder og derfor giver ham et nyt navn til hver koncert, griner et udsolgt Debaser Medis. Og når han til slut viser præcis, hvorfor hans hjertebarn Iron & Wine er et smukt, magisk band, når han kommmer ud for at afslutte aftenen med den fænomenale 'Trapeze Swinger', får han alle de allerede overbeviste fans til at græde af lykke."

Læs hele anmeldelsen her.

I GAFFAs februarnummer, der er på gaden i morgen, kan du i øvrigt læse et længere interview med Sam Beam.


ANNONCE