Nyhed

Iron and Wine udgiver ny single - og annoncerer ep

GAFFA.dk – alt om musik

Sam Beam, manden, der gemmer sig bag navnet Iron and Wine, har offentliggjort at der den 31. august vil udkomme en ny ep. En ny single er allerede på gaden. Lyt til den nederst i artiklen.

Bandet med Sam Beam i front har netop annonceret, at en kommende ep med titlen Weed Garden vil udkomme den 31. august. Beam har netop udgivet den nye single "What Hurts Worse", som vil være at finde på ep'en. 

Den amerikanske singer-songwriter har udgivet seks albums og flere ep'er. Det seneste studiealbum udkom sidste år under titlen Beast Epic. Et album, som GAFFAs anmelder skrev således om: "Beam har rullet tilbage og har samtidig skruet ned for stort set alt – bortset fra alvoren. Dette går hen og bliver albummets svaghed. Beams tidligere så catchy guitarspil er gået på nedsat tid, og det samlede udtryk er langt mere enkelt og simpelt."

LÆS OGSÅ: På vuggevisens rand

Senest Iron and Wine gæstede Danmark var i januar, da han gæstede Vega, København og VoxHall, Aarhus. Sidstnævnte en koncert som GAFFA uddelte fem flotte stjerner til under titlen: "Helt oppe i skyerne."

LÆS OGSÅ: Helt oppe i skyerne

Ep'en vil indeholde følgende seks numre: 
1. What Hurts Worse
2. Waves of Galveston
3. Last of Your Rock 'n' Roll Heroes
4. Milkweed
5. Autumn Town Leaves
6. Talking to Fog

Hør det nye nummer "What Hurts Worse" herunder. 

ANNONCE