Nyhed

Paper til Pop Revo

Den svenske trio er seneste tilføjelse til programmet for den århusianske festival

Calle Olsson har tidligere gæstet Pop Revo-festivalen sammen med bandet The Bear Quartet, men denne gang møder han op med trioen Paper. Gruppen består udover Olsson af to medlemmer fra krautrock-bandet Audionom, og sammen lægger de vejen forbi Århus til april.

Papers musik trækker på elementer fra krautrock, men også postpunk og industrial, og i en pressemeddelelse beskrives deres musik således: "De har præcision som Neu, legende instrumentering som Wire, brændende guitarlyd som Nirvana og samme desperat dirrende nerve som Joy Division".

Paper skulle eftersigende have eksisteret som idé siden 1998, men debutten "An Object" kom først i 2008 uden dog at få den store opmærksomhed. I blog-verden begyndte ryet om Papers musik dog at sprede sig, og de blev inviteret til New York for at spille tre aftener i træk, ligesom albummet blev genudgivet i 2010. Paper har lige udgivet singlen "Coming From You", og 21. februar udgives deres andet regulære album "Misch Masch".

Calle Olsson er en regulær Pop Revo-veteran, og koncerten bliver den fjerde med Olsson, der tidligere også har medvirket på festivalen med sideprojektet Paddington DC.

Dermed er Pop Revo klar med fire navne ud af de 10-12 stykker i alt, man vil kunne opleve i dagene 29.-30. april. De øvrige navne er Deerhoof, Owen Pallett og Thulebasen, og billetter til festivalen kan købes via GAFFA Live.


ANNONCE