Nyhed

Anglofile danskere på vej ud i verden: Se ny musikvideo med Paper Tigers

Den danske kvartet udsender deres debutalbum internationalt og er klar med en ny video

I slutningen af 2014 udgav det danske rockband Paper Tigers deres anglofile debutalbum Head Over Heels. Nu tyder det på, at udlandet har fået øjnene op for det danske britpop-inspirerede rockband. Paper Tigers står nemlig og skal genudgive deres debutalbum i hele verden den 4. marts. Desuden udkommer Head Over Heels fysisk i Tyskland, Østrig og Schweiz på selskabet brillJant Sounds, via distributøren Indigo. I den forbindelse har Paper Tigers givet albummet et ansigtsløft i studiet samt et spritnyt albumcover.

Paper Tigers spiller guitarbaseret rock med tydelige referencer til 60'erne og 90'ernes engelske musik. Inspirationen kommer fra blandt andre The Beatles, Small Faces, Paul Weller og Oasis. I sin anmeldelse af albummet kvitterede GAFFAs anmelder Kristoffer Veirum med fire ud af seks stjerner og skrev: "Paper Tigers strutter af en ikke ueffen rockenergi, og sammenspil og spilleglæde kan der ikke sættes en finger på. Never Before emmer af Oasis og har et flot skift fra ren roadrock til shuffle. Og et tungt nummer som Cave Man skal nok med sit eksplosive guitarriff få rockfans til at smile".

Bandet består af brødrene Linus (vokal, guitar) og Andreas Valdemar (basguitar), Sebastian Martin (keyboards) og Nicklas Løvén (trommer).


Samtidig kan GAFFA, som det første danske medie, præsentere bandets spritnye musikvideo til singlen Head Over Heels, der også udkommer digitalt i hele verden og fysisk i de tre førnævnte lande. Singlen bliver genudgivet på de danske streamingtjenester mandag den 4. marts.

Se videoen her:


ANNONCE