Nyhed

Musikvideopremiere: Paper Tigers rocker igennem

Med en Tysklandsturné lige om hjørnet serverer de anglofile danskere en knytnæve af en rocksang, der genopliver Britpoppens gyldne dage

Denne måned byder på en mindre tysk turné for danske Paper Tigers, der også er aktuelle med en ny musikvideo til singlen "Never Before". Du kan se den eksklusivt her forneden.

I musikvideoen ser vi bandet gå til den på deres instrumenter i et stemningsfuldt gammelt værksted, mens der klippes til det glade festliv af scenen. "Never Before" besidder den pågående attitude, som vi kender det fra Gallagher-brødrenes mest rockede Oasis-hits, ligesom man også kan mærke inspirationen fra The Beatles. 

Paper Tigers spiller guitarbaseret rock med tydelige referencer til 60'erne og 90'ernes engelske musik. Inspirationen kommer fra blandt andre The Beatles, Small Faces, Paul Weller og Oasis. I sin anmeldelse af albummet kvitterede GAFFAs anmelder med fire ud af seks stjerner og skrev: "Paper Tigers strutter af en ikke ueffen rockenergi, og sammenspil og spilleglæde kan der ikke sættes en finger på. Never Before emmer af Oasis og har et flot skift fra ren roadrock til shuffle. Og et tungt nummer som Cave Man skal nok med sit eksplosive guitarriff få rockfans til at smile".

Udlandet har fået øjnene op for kvartetten, der genudgav deres debutalbum "Head Over Heels" fysisk i Tyskland, Østrig og Schweiz på selskabet brillJant Sounds, via distributøren Indigo. I den forbindelse gav Paper Tigers albummet et ansigtsløft i studiet samt et spritnyt albumcover.

Bandet består af brødrene Linus (vokal, guitar) og Andreas Valdemar (basguitar), Sebastian Martin (keyboards) og Nicklas Løvén (trommer).

Du kan se "Never Before" eksklusivt her: 

ANNONCE