Nyhed

Rust byder på ny torsdagsklub

Hussy er navnet på det københavnske spillesteds nye tiltag, der starter den 24. februar med blandt andre Caribou som dj

Spillestedet Rust i København er på trapperne med et spritnyt tiltag, som de kalder for Hussy. Torsdags-arrangementet er ment som en idé, der skal sætte fokus på etablerede såvel som nye navne fra den elektroniske danske og internationale musikscene.

- Hussy bliver din nye faste torsdags-flirt, hvor den sexede stemning og kærlighed til elektronisk musiks mangfoldigheder forenes i et brag af en fest, der først synger på sidste beat, når daggryet rykker ind, skriver spillestedet i en pressemeddelelse.

Det er klub-crew'et Ernstpris, Borneland og Houlberg, der står bag Rusts nye natklub. De sørger for, at Mainstage byder på etablerede dj's og liveacts, imens klubbens kælderrum Bassment lægger lokaler til kommende navne, som man skal holde øje med.

Arrangementet lægger ud med nogle veletablerede navne. Man vil blandt andet kunne opleve det internationale navn, Mickey Moonlight, som har været en del af Englands undergrundsscene i mange år, lavet et utal af remixes for mange artister og instrueret musikvideoer med mere.

Desuden vil Toronto-baserede Daniel Snaith alias Caribou (tidligere Manitoba) (billedet) gæste torsdags-arrangementet og dj'e. Han er kendt for en række velproducerede album, som f.eks. albummet "The Milk Of Human Kindness" fra 2005.

"The Milk Of Human Kindness er canadierens mest alsidige værk til dato, men trods de mange anvendte stilarter hænger det godt sammen. Hvis pladen var en farve, ville den være det klare skær af orange, man ser, når man med lukkede øjne vender næsen op mod forårssolen.", skrev GAFFAs anmelder Jakob Rosenbak om "The Milk Of Human Kindness", og gav albummet fem stjerner. 

Ud over de to ovenævnte kunstnere kan man opleve mange andre navne til Hussy. Rusts line-up er som følger: 

Hussy Opening Night - 24.02.11

Mickey Moonlight (Ed Banger Records) 
CopyFlex  (Copia Doble Sistema)
Shamrock (Lortehænderne)
Borneland (Hussy Resident)
Lea Lykke (FR - Class 84)
Mr. Léman & Dieckmann (Oslo/Cph)

Pris 40,- kr

Hussy #2 03.03.11

Caribou (CAN - DJ-Set)
Lou Van (Simons)
Borneland (Hussy Resident)
Puntervold & Dyrhauge (Villains Club)
Frederik Thorngaard (Soundvenue)
Kilimanjaro (Apache EP)

Pris 60,- kr

ANNONCE