Nyhed

Saybia tilbage på de danske scener

Søren Huss & Co. gæster Fredericia og Silkeborg til sommer

Efter mere end to års pause fra de danske livescener har Saybia annonceret to danske koncerter til sommer. Først til Sommerrock i Fredericia 3. juni, og siden på Friluftsscenen i Silkeborg 5. august – sidstnævnte til en koncert, hvor også Aqua og Sys Bjere optræder. Indtil videre er det kun sidstnævnte koncert, der står at finde på Saybias hjemmeside, men ifølge Vejle Amts Folkeblad har bandet også meldt deres ankomst til Sommerrock i Fredericia.

Saybia har ikke turneret i Danmark siden 2008, hvorpå de annoncerede en længere pause. En pause, som forsanger Søren Huss blandt andet brugte til at indspille det meget roste dansksprogede solodebutalbum "Troen & Ingen", der udkom i oktober 2010.

Saybia har dog allerede givet en koncert i 2011, nemlig på Alte Börse i Zürich, hvor de spillede 16. januar. Gruppen spillede også i Holland og Schweiz i 2010.

Saybia udgav deres debut-ep i 2001, og i 2002 udsendte de debutalbummet "The Second You Sleep", der gik direkte ind på førstepladsen på den danske albumhitliste, hvilket dengang ikke tidligere var set for et rockband. Albummet solgte over 100.000 eksemplarer og blev i 2004 fulgt op af "These Are The Days" og i 2007 af "Eyes On The Highway". Ingen af disse album solgte lige så godt som debuten i Danmark, men til gengæld nåede "Eyes On The Highway" at ligge på top 20-hitlisten i både Norge, Holland og Schweiz.

Køb billet til Silkeborg-koncerten via GAFFA Live.

 

 

ANNONCE