Nyhed

Tina Dickow giver ekstrakoncerter i Koncerthuset

Åbyhøj-sangerinden giver to ekstra optrædener med DR UnderholdningsOrkestret i København

Tilbage i juni 2010 gav Tina Dickow fire udsolgte koncerter i Koncerthuset sammen med DR UnderholdningsOrkestret. For nylig annoncerede parterne så, at de gentager succesen samme sted et år senere, nærmere betegnet til tre koncerter 5., 6. og 7. juni. De tre koncerter blev lynhurtigt udsolgt, og Dickow og DR UnderholdningsOrkestret har derfor indvilliget i at give to ekstrakoncerter, henholdsvis 4. og 9. juni.

DR UnderholdningsOrkestrets producent Karl Bjerre Skibsted udtaler:

"Heldigvis havde jeg allerede talt med Tina om muligheden for en ekstra koncert, men med det tempo, billetkøberne har handlet i, har vi måtte sætte hele to ekstra koncerter i salg. Det er jo forrygende, at der er så stor opbakning om det samarbejde, som vi selv er så glade for."

GAFFAs anmelder Hanne Arentsen var i sin tid en smule mellemfornøjet med den første Dickow-koncert med DR UnderholdningsOrkestret, som hun tildelte tre stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Overordnet set var koncerten smuk, ligesom Tina Dickow og hendes musik. Det er svært ikke at holde af Tina Dickows sangunivers og åbenlyse talent. Men koncerten var også rodet og diffus, og DR UnderholdningsOrkestret kom ikke helt nok til sin ret."

Tina Dickow udgav sidste år opsamlingsalbummet "Welcome Back Colour", som blev det fjerdebedst solgte album i Danmark i 2010.

Billetsalget til ekstrakoncerterne er netop begyndt på Billetnet og dr.dk/koncerthuset.

 

ANNONCE