Nyhed

Black City skal bruge et opvarmningsband

I anden udgave af Tak Rock!-kampagnen kan et ungt dansk komme med Black City på turné

Sidste år lancerede Royal Beer en kampagne med titlen Tak Rock!, hvor formålet i første omgang var at finde et opvarmningsband til Kashmir. Siden er kampagnen blevet udvidet med et nyt tiltag, der skal hjælpe KarriereKanonen og sidste skud på stammen er et nyt livesamarbejde med Live Nation med en gentagelse af jagten på et opvarmningsorkester. Denne gang kan man komme med Black City på turné.

Der var omkring 800 bands, der tilmeldte sig Tak Rock!, så kampen om pladsen som opvarmningsnavn på den kommende turné bliver hård. Samtidig skal man være klar med stemte guitarer og friske trommestikker, da første job allerede er 4. februar i Århus.

I en pressemeddelelse fremgår det, at Black City selv har "brugt blod, sved og masser af knofedt på at slå igennem på den danske rockscene og vil derfor gerne støtte op om Tak Rock! og dermed give noget tilbage til vækstlaget". Gruppen har da også selv taget turen som opvarmningsband blandt andet for Magtens Korridorer, og om motivationen for at medvirke i kampagnen siger Black City-forsanger Bjørn Poulsen:

"Jeg har aldrig overvejet at skyde genvej ved for eksempel at stille op i et program som X Factor eller Stjerne for en aften. Det er ikke den rigtige måde, hvis du spørger mig. Hvis man vil have en langtidsholdbar karriere kræver det hårdt arbejde og gå-på-mod, og kan vores erfaringer hjælpe bare ét talentfuldt rockband ud over rampen, så er vi stolte".

Black City starter deres Danmarksturné 28. januar på spillestedet Bygningen i Vejle, og allerede fra 4. februar har de på Musikcaféen i Århus brug for et opvarmningsnavn til den første af en stribe koncerter.

Man kan følge jagten på opvarmningsbandet på royalbeer.tv.

ANNONCE