Nyhed

Den Gale Pose gendannes til Respekt

Sidste navn på plakaten til den anden Respekt-koncert bliver Den Gale Pose

I sidste uge blev det offentliggjort, at grupperne Flopstarz og Sund Fornuft ville gøre Rockers By Choice følgeskab til Respekt-koncerten i KB Hallen. Nu er sidste navn klar, og det bliver ingen ringere end Nick Coldhands, Rasmus B. og Jokeren, der vil optræde sammen med DJ Static og Szhirley som Den Gale Pose.

Den Gale Pose debuterede i 1996 med albummet "Mod Rov", der blandt andet indeholdt tracket "Flere Hos", men det store gennembrud kom to år senere med singlen "Spændt Op Til Lir" fra albummet "Sådan Er Reglerne". Albummet indeholdt også "Den Dræbende Joke", og succesen fortsatte med "Definitionen Af En Stodder", hvorefter Jokeren i 2003 valgte at gå solo.

Men nu er gruppen altså samlet igen for at optræde til et show i KB Hallen, hvor DJ Phase 5 og aftens konferencier Henrik 'Dr. Jam' Milling skal sørge for at holde gryden i kog mellem koncerterne. Der vil ligesom til Respekt part 1 blive uddelt en Respekt Pris til en hiphop-personlighed som har været en vigtig person i den danske hiphop-kultur. Prisen gik i november til Niels "Turbo" Jørgensen for sit engagement i kulturen, men det hemmeligholdes indtil videre hvem der får prisen i 2011.

Forsalget til Respekt part 2 i KB Hallen 4. marts starter på billetlugen.dk og i Fona torsdag d. 27 januar klokken 10:00. Der gøres opmærksom på, at der kun vil være 2500 billetter til salg.

ANNONCE