Nyhed

Fire danske navne til Jelling

De Eneste To er blandt tilføjelserne til året program på Jelling Musikfestival

Til maj bliver det 23. gang man kan deltage i Jelling Musikfestival, og folkene bag er kommet godt i gang med at sætte danske navne til programmet. I seneste runde tilføjelser finder man Nik & Jay, Rasmus Seebach, Dúné og De Eneste To.

Duoen bestående af Simon Kvamm og Peter Sommer blev forbigået både til GAFFA Prisen i december og til P3 Guld her i januar. Men mon ikke de alligevel vil blive vel modtaget af publikum, når de denne sommer spiller jobs på de danske festivaler inklusive årets Jelling Musikfestival, der afvikles i dagene 26.-29. maj.

De er på et program, der udover de nævnte navne også inkluderer D-A-D, Kim Larsen og Alphabeat, og der er masser af andre navne på vej. Fra festivalen forlyder det, at der i de kommende uger vil blive offentliggjort flere navne, og så kan man jo håbe, at de som tidligere år også har et par udenlandske overraskelser i ærmet.

Forsalget er godt i gang, og traditionen tro stiger billetpriserne 1. februar, så en partoutbillet bliver 150 kroner dyrere efter månedsskiftet. Billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE