Nyhed

Glasvegas i Lille Vega

De populære skotter giver koncert i København til marts

Der er nyt på vej fra skotske Glasvegas, og i den forbindelse er de lige nu ved at gøre sig klar til at spille en række koncerter, der kommer til at inkludere et besøg i Danmark. Bandet gav fire danske koncerter efter udgivelsen af det roste debutalbum, og nu er de så klar til at byde deres danske fans på helt nye sange til en koncert i Lille Vega til marts.

Glasvegas har ellers tidligere fyldt både Train i Århus og Pumpehuset i Købehavn, men denne gang vender de altså tilbage til stedet, hvor de i november 2008 spillede deres første danske koncert. Her vil man kunne høre sange fra albummet "Euphoric /// Heartbreak \\\" samt for første gang stifte bekendtskab med bandets nye tilføjelse, den svenske trommeslager Jonna Löfgren som kom med i bandet for en måned siden.

Svenskeren kom dog til efter færdiggørelsen af bandets andet album, så hun har altså ikke haft mulighed for at påvirke musikken, der udsendes i starten af april. Men hun er med til koncerten, der afvikles 6. marts.


På denne dato er der ellers programsat en koncert med Murder, men det forlyder, at den vil blive rykket til Store Vega. Så det ser altså ud til, at der er gode chancer for, at Glasvegas får lov til at blive i den intime koncertsal, selvom billetterne skulle blive revet væk.

Glasvegas spiller i Lille Vega 6. marts, og billetsalget starter onsdag 19. januar kl. 10.00 via www.vega.dk, Billetlugen.dk tlf. 70 263 267 og i Fona-butikkerne.

ANNONCE