Nyhed

MC's Fight Night og Humleridderne til Skive Festival

Skive Festival har netop annonceret fire dage med freestyle -rap-battles på årets festival

For 11. år i træk blev finalen i MC's Fight Night afviklet i KB Hallen. Vinderen blev Kejser A, som i finalen mødte Johnny G.

Nu kan Skive Festival for første gang præsentere en håndfuld af Danmarks bedste freestyle-rappere i en showbattle præsenteret af UFO på årets festival. Der vil alle festivalens dage blive lagt op til en halv times freestyle rap-battles i skovområdet på festivalen. Disse show-battles vil være dirigeret af UFO, som vil være showets vært.

Foruden disse show-battles kan arrangørene ydermere præsentere en gammel kending i dansk rap - Humleridderne. De tre ølglade rappere indtog for nylig KB Hallen i københavn, hvor de sammen med Østkyst Hustlers, MC Einar og Faktaposen spillede til en udsolgt koncert, som stod i nostalgiens tegn. Her kvitterede GAFFAs anmelder Mikkel Elbech med 5 stjerner og skrev:

"Humleridderne løftede også deres opgave fornemt. Den helhjertede kærlighed til humlen lever trygt videre i Dan, Jimmi og Daniel, der ved at annoncere at "det er tid til en humle" uden problemer fik stort set den samlede sal med på ølhyldesten. Der var fællessange – blandt andet "Himmelhunden", men med det firbenede væsen udskiftet med, ja, humle – og der var festlige indslag, som da tilhøreren med det forunderligt passende navn Ulrik hilste på "Bella" og fik bundet fire øl på scenen."

Ud over disse navne på programmet kan man også finde den hollandske Trance-DJ Tijs Verwest - bedre kendt under kunstnernavnet Tiësto.

For yderligere information se festivalens hjemmeside.

ANNONCE