Nyhed

No Doubt er tilbage i studiet

Bandets nytårsforsæt er at indspille deres nye album, og de er netop vendt tilbage til studiet

Som vi har skrevet om tidligere, har No Doubt et nyt album undervejs. De har brugt det forgangne år på at skrive nye sange, og nu er de så netop gået i gang med at indspille det. Det skrev guitarist Tom Dumont på gruppens officielle Twitter-side i går:

"Ferien er slut. 2010 er overstået. 10 nye sange er blevet skrevet. No Doubts 2011-nytårsforsæt: At indspille vores nye album - og vi begynder i dag!"

Opmærksomme læsere vil måske påpege, at vi tidligere har skrevet, at No Doubt allerede var gået i gang i studiet, og Tom Dumont har da også skrevet en opklarende besked:

"For at gøre det klart: Sidste år var vi mest i studiet for at skrive sange og indspille en smule. I dag er vi tilbage i studiet, mest for at indspille".


No Doubt albumdebuterede i 1992 med et selvbetitlet album og fik deres store gennembrud med deres tredje album, "Tragic Kingdom" fra 1995, hvorfra "Don't Speak" blev et kæmpehit. I 2001 udgav de deres femte og hidtil seneste studiealbum, "Rock Steady", inden gruppen besluttede sig for at holde pause. Siden fik sangerinden Gwen Stefani stor succes som solist, mens de øvrige medlemmer har været aktive i andre musikalske sammenhænge.

Allerede i 2006 begyndte No Doubts medlemmer minus Stefani så småt at arbejde på et nyt album, i 2008 blev Stefani inddraget, og i 2009 blev No Doubt så genforenet til en regulær turné.

Hvornår det nye album bliver klar til udgivelse, vides endnu ikke.


ANNONCE