Nyhed

Nyt på vej fra Staind

Forsanger Aaron Lewis udtaler, at det nye materiale er "tungt"

Noget tyder på, at næste udspil fra amerikanske nu-metallere Staind ikke bliver som deres seneste fra 2008. "The Illusion Of Progress" var et noget mere afdæmpet album i forhold til de forrige udgivelser. Albummet blev modtaget med begrænset begejstring fra fans og musikanmeldere. GAFFAs anmelder Keld Rud mente eksempelvis, at Staind med dette album havde nået grænsen for semi-akustisk weltschmerz og tildelte 2 stjerner.

"På The Illusion Of Progress er det, som om denne stræben efter at skabe et helt musikalsk udtryk baseret på semiakustiske ballader i seksottendedels takt kammer over. Skønt en sang som Believe faktisk er velskrevet trods dens yderst forudsigelige karakter, skal der mere end skødeløst spredte strygere, klaverer og pedal steel til for at redde de i alt 57 hovedsagligt afdæmpede minutter fra at være ubærligt kedelige og usandsynligt begivenhedsfattige."

Forsanger og guitarist Aaron Lewis (nummer to fra venstre på billedet) blev for nylig interviewet for sitet vegas.com, hvor han fortalte om det kommende solodebutalbum "Town Line". Soloudspillet som ventes at blive udgivet til marts er en meget mere countryinspireret plade, som bliver Lewis' debut som soloartist. Lewis' mere countryinspirerede side lader da også til at få sin egen plads nu, hvilket kommer til at give plads til en mere rendyrket tung lyd, som bandet sigter efter denne gang. Lewis afslørede, at Staind i øjeblikket er studiet for at indspille et nyt album. Om det nye materiale udtaler han:


"Årh, det er tungt. Det er tungt. Specielt nu, hvor jeg har fundet vejen at gå med min solo, ville vi undgå situationer hvor mit solo-materiale skulle kunne forveksles med noget af det, der kunne være på et Staind album. Så vil vi holde os væk fra de ideer der opstår, som kunne være af mere poppet eller nedtonet natur og så koncentrerer vi os om, at det her skal være en 'lige i fjæset'-plade."

Der endnu ikke nogen udgivelsesdato på det kommende album fra Staind, men Aaron Lewis udgiver sit første solo-udspil "Town Line" som ventes at kunne købes fra d. 1. marts.

ANNONCE