Nyhed

Stor ska-fest i Ungdomshuset

Den 8. januar inviterer Ungdomshuset til "Ska Bash" med optrædender af syv forskellige danske bands

Ska er måske ikke ligefrem den mest fremtrædende genre i Danmark. Derfor vil Ungdomshuset på Dortheavej 61 nu invitere folket indenfor til en hel aften med masser af dansable up-tempo reggae-toner med blæs.

Hele syv bands vil denne aften give deres fortolkning af den traditionelle jamaicanske musikgenre, som nok skal få gang i publikums fødder.

Bassist i bandet Larica (billedet) Jonas Lint udtaler om arrangementet:

"Det er sjældent, at de kommercielle spillesteder har plads til blæsere, dreadlocks og off-beat. Derfor er det oplagt, at det bliver netop Ungdomshuset, med sin anti-kommercielle tilgang til musik, der kan levere et af de bedste line-ups jeg nogensinde har set på dansk jord,"

Larica har kun eksisteret i tre år som band og er meget stolte over at være med på listen over de optrædende kunstnere til denne aften der vil indeholde alt hvad den danske undergrund har at byde på inden for genren. Lint tilføjer:

"Vi er stolte over, som forholdsvis ungt band, at skulle spille sammen med nogle af legenderne inden for dansk ska. Jeg skal i hvert fald danse hele natten!"

Arrangementet "Ska Bash" finder sted i Ungdomshuset på Dortheavej 61 den 8. januar. Entre koster 50 kr., og billetter kan købes i døren.

Dørene åbner kl. 20:00, og herefter vil det være muligt at opleve følgende bands:

One More Than 12

Napoleon Solo

Traphiklys

Babylove & the van Dangos

Leo & the Line-up

Teknisk Uheld

Larica

ANNONCE