Nyhed

Amy Winehouse døde ikke af en overdosis

Rygterne omkring den engelske sangerindes død er mange, og nu forlyder det, at Winehouse er død som følge af et dårligt helbred

I lørdags døde den engelske sangerinde og sangskriver Amy Winehouse, kun 27 år gammel. Aftenen før sin død så sangerinden film med sin bodyguard, siger hendes management til The Telegraph og modsiger derved rygterne om, at Winehouse skulle have købt narkotika kort før sin død.

I løbet af de seneste måneder havde den nu afdøde haft flere tilbagefald, og måske derfor forlyder det, at hun købte ecstacy og ketamin fredag den 22. juli og døde af en overdosis dagen efter. En nabo til Winehouse skulle efter sigende have hørt hylen og skrig fra sangerindens lejlighed i de tidlige morgentimer, lørdag den 23. juli.

Men undersøgelser fra Scotland Yard viser, at der ikke blev fundet narkotika eller lignende i sangerindens lejlighed i London efter dødsfaldet. 

Og nu forlyder det hos The Telegraph, at Winehouses management insisterer på, at sangerinden tilbragte en stilfærdig fredag aften hjemme i Camden, og så film i selskab med sin bodyguard. Senere på aftenen tilkaldte hun en læge, fordi hun følte sig utilpas. Flere års misbrug havde påført sangerinden et dårligt helbred, og hun har tidligere været indlagt med lungesygdommen emfysem.

"Der var ingen vild fest. Det var bare Amy og hendes bodyguard. Hun gik i seng, og da vi så til hende om morgenen, så det bare ud til at hun sov. Det var først, da vi så til hende senere, at det gik op for os, at der var noget galt, og vi tilkaldte hjælp", udtaler sangerindens talsmand.

Dagen før sin død spiste Winehouse frokost med sin mor.

"Hun virkede til at være ude af sit misbrug. Alligevel kommer det ikke bag på mig, at hun døde så pludseligt", fortæller moderen, som tilføjede, at hendes datter virkede træt, men at det ikke var så usædvanligt, eftersom hun altid gik sent i seng.

Winehouses sidste ord til sin mor var "jeg elsker dig, mor", ord som moderen udtaler, hun altid vil huske sin datter for. I en erklæring har familien udtalt, at de føler sig blottet og føler, at tabet har skabt et hul i deres liv.

Tidligere narkoman og ven af afdøde, Russell Brand, skrev: "Afhængighed er en alvorlig sygdom, som vil ende med fængslende psykiatriske institutioner eller døden. Og nu er Amy Winehouse død ligesom mange andre, hvis unødvendige dødsfald har ramt i en alder af blot 27 år".

 

 

 

 

ANNONCE