Nyhed

Dizzee Rascal udsender nyt i det kommende år

Den britiske rapper glæder sig til at komme i gang med sit nye album

Ifølge 4music.com er det "helt sikkert" at Dizzee Rascal udgiver nyt i det kommende år.

Dizzee Rascal alias Dylan Mills gjorde sig for alvor bemærket med hittet Dance Wiv Me, og sidste udspil er fra 2009 og bærer titlen Tongue N' Cheek. Rapperen har bevidst hold pause fra musikbranchen, men han "glæder sig til at starte på sit nye projekt, selvom han endnu ikke er sikker på, hvilken retning det vil tage". 

"Jeg udgiver helt sikkert et album næste år. Jeg er bare ikke startet på det endnu, så jeg er endnu ikke sikker på hvilken stil det kommer til at bære præg af, og hvem der vil være involveret i det. Men jeg glæder mig til at komme i gang igen", har han fortalt 4music.


Det er usandsynligt, at Rascals kommende album bliver en grime-udgivelse, da den 25-årige rapper tidligere har insisteret på, at den genre ikke eksisterer, på trods - eller måske netop på grund - af at han ofte selv er blevet kaldt en grime-kunstner:

"Alle har kaldt min stil for grime. Bare ikke jeg. Det er derimod en blanding af de stilarter, jeg føler mig som en del af. Men der indgår grime altså ikke (...) Det er lige som hiphop, hvor journalister finder på noget at skrive om én. Grime er bare et udtryk der kommer fra "grimy"/snavsede områder, hvor der foregår lige så snavsede ting. Men i forhold til musikken er det alt fra reggae til drum and bass til Nirvana". 

 ANNONCE