Nyhed

Robbie Williams håber på solo-tour

Netop som Take That har afsluttet deres succesfulde genforeningsturné, håber Williams på at planlægge en solo-turné

Den 37-årige brite har lidt af sceneskræk gennem hele sin karierre, og sidste år mest fordi folk tvivlede på hans solokarierre. Alligevel er han ivrig efter at komme tilbage på landevejen næste sommer, skriver gigwise.com.

"Rob er i øjeblikket et godt sted i forhold til sin karierre (...) Han havde sådan en helvedes tid, sidst han turnerede verden rundt. Derfor havde hans venner aldrig forventet, at han ville tage på landevejen igen. I 2006 droppede han sin Close Encounters Tour og kom i afvænning kort tid efter", har en kilde fortalt The Sun.

"Men han er virkelig grebet af idéen igen. Han er blevet så overvældet af reaktionerne på hans tilbagevenden i Take That, at han har sat sin ledelse på sagen ved shows næste sommer".


Take That har netop afviklet deres europadel af deres Progress Tour. Fredag aften den 15. juli gav Take That veteranerne en særdeles vellykket koncert, som modtog fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Mikkel Elbech. Koncerten den følgende aften blev desværre aflyst for øjnene og ørerne af tusinder af skuffede fans, da Williams blev ramt af en madforgiftning.

Ud over ønsket om en solo-tour har Williams for nylig afsløret, at hans kommende soloalbum er udarbejdet i samarbejde med Take That-makkeren Gary Barlow.

 


ANNONCE