Nyhed

Spændende amerikanske navne til Aarhus Festuge

The Medium Rare Session får besøg af M. Ward, Charlie Sexton og Jason Lytle

Under Aarhus Festuge præsenterer The DeSoto Caucus og Howe Gelb "The Medium-Rare Sessions", der i år byder på sangere og musikere, der mødes i nye rammer på tværs af lande og genrer. I år får publikum mulighed for at opleve de amerikanske kunstnere M. Ward, Charlie Sexton og Jason Lytle.

M. Ward udgav sit første album i 1999. Hele 10 albums på 12 år er det blevet til siden, syv i eget navn, to som den ene halvdel af She & Him og et enkelt med super-indiegruppen Monsters of Folk.

Foruden at være kapelmester og leadguitarist for Bob Dylans backingband går Charlie Sexton for at være én af rockmusikkens ypperste sidemen med et guitartalent, der er blevet kaldt "det måske største i de sidste to årtier. På hans cv finder man under overskriften "gæsteoptrædener" navne som David Bowie, Keith Richards og Don Henley samt John Lee Hooker og Stevie Ray Vaughan.


Samme aften får VoxHall desuden besøg af Jason Lytle, der nok er bedst kendt for sit virke i Grandaddy, hvor han var forsanger og guitarist. Om hans optræden på Voxhall skriver arrangørerne:  

"Til koncerten i Festugen kan du forvente at møde en 'independent' Lytle, men samtidig en tur tilbage til Grandaddy-tiden, krydret med Lytles nyeste materiale fra Admiral Radley-projektet."

The Medium-Rare Sessions finder sted:


VoxHall, Vester Allé 15
30. aug. kl. 20 (dørene åbnes kl. 19)
Pris kr. 200
Billetsalg via GAFFA Live, aarhusbilletten og tlf. 70 20 20 96

ANNONCE