Nyhed

M. Ward gæster København i sensommeren

Indiemusikeren med den hæse vokal kigger forbi Jazzhouse

Med otte soloalbum, seks album med She & Him og et enkelt fra supergruppen Monsters of Folk er singer-songwriteren M. Ward parat til at indtage Jazzhouse d. 16. august. Wards seneste album More Rain er fra 2016. Albummet blev ikke modtaget så pænt af GAFFA som de to foregående, A Wasteland Companion (2012) og Hold Time (2009) men indholdt dog højdepunkter, og med Wards rige bagkatalog er der rigeligt at plukke fra.

Ward har tilbragt en del tid sammen med skuespiller og sangerinde Zooey Deschanel i duoen She & Him. Sammen har de skabt seks album, deriblandt et julealbum. Deschanel er måske bedst kendt fra et hav af biroller i letbenede Hollywood-film samt hovedrollen i tv serien New Girl. Duoen She & Him har været tavs i de senere år, mens Deschanel har været optaget af at stifte familie.

Ward har haft et løbende samarbejde med Howe Gelb og er en del af supergruppen Monsters of Folk, med Jim James (My Morning Jacket), Conor Oberst og Mike Mogis (Bright Eyes) og Will Johnson (Centro-matic). Bandet har udgivet et enkelt album i 2009. Også i 2009 bragte GAFFA et længere interview med Ward, som du kan læse her.

Hør M. Ward live på KEXP her:

 

ANNONCE