Nyhed

Under Byen giver gratiskoncert på Nemoland

Hen over sommeren afholdes der søndagskoncerter på Nemoland, og på søndag står Under Byen på scenen

Under Byen samt Papas Got a Brand New Bag giver gratis koncert på Nemoland (Christiania) i København søndag den 31. juli.

Under Byen er kendt for at kombinere deres danske tekster med elementer fra både den mere poppede rytmiske musik og den mere avantgardistiske kompositionsmusik. Til fremstilling af deres lyd har bandet til deres optrædener blandt andet to trommeslagere, violin, cello og elektrisk forvrænget sav.

Siden debutalbummet "Kyst" fra 1999 har bandet udgivet yderligere tre studiealbum, hvor det seneste "Alt Er Tabt" udkom i 2010. Sidstnævnte blev tildelt fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt, som blandt andet skrev:

"Nu fylder både den pumpende bas og guitaren godt i det forholdsvis nøgne lydbillede, der vanen tro også er præget af skiftevis længselsfulde og dramatiske strygere og skramlende slagtøj og dunkende trommer, tilsat en smule mere elektronik end vanligt".

Papas Got a Brand New Bag er opkaldt efter en James Brown-sang, og bandet er da også et James Brown-hyldestband. I selskab med en række gæstesolister vil bandet levere funk og rock.

Drikkevarer sælges i baren, og sulten klares af Nemos Kitchen Restaurant og Walids Shawarma. 

Under Byen og Papas Got a Brand New Bag kan opleves på Nemoland søndag den 31. juli kl 18.00.

Entré 0kr.

Programmet for søndagskoncer på Nemoland kan ses her.

ANNONCE