Nyhed

Winehouses far vil arrangere mindekoncert

Flere stjerner ønsker at hylde den afdøde, og derfor planlægger sangerindens far at afholde en mindekoncert for sin datter

Efter Amy Winehouses død har der været stor interesse for at hylde hende, og sangerindens far Mitch vil derfor arrangere en mindekoncert, skriver Daily Mirror.

"Der bliver ikke mangel på folk, der ønsker at synge til koncerten. Hun fik så mange kontakter i løbet af sin karriere. I øjebliket er koncerten bare en idé, men den vil forhåbentlig blive realiseret i løbet af de næste par måneder, når der er lidt mere ro på", fortæller en kilde tæt på familien til Daily Mirror.

Blandt de mange musikere, der har hyldet Amy Winehouse efter hendes død, kan nævnes Adele. Hun har for nylig udtalt om den afdøde: "Hun banede vejen for kunstnere som mig. Og selvom jeg er utrolig ked af, at hun er gået bort, er jeg også mindet om, hvor utrolig stolt jeg er af hende - og taknemmelig for at være inspireret af hende".

På Twitter har George Michael skrevet følgende: "Det er en tragedie på to planer. Spildet af sådan et ungt liv og smerten hos dem, som elskede hende, men det er også en tragedie, at vi ikke kommer til at høre den stærke musik, hun skulle have givet os."

Efter hendes død er der opstået fornyet interesse for Amy Winehouses musik, og hun ligger i skrivende stund højt på hitlisterne verden over. Herhjemme ligger hendes andet og sidste album "Back To Black" fra 2006 således nummer 1 på iTunes-hitlisten.

Amy Winehouse blev 27 år (14. september 1983 - 23. juli 2011). Hun blev bisat i går den 26. juli.

 

 

ANNONCE