Nyhed

Brother Grimm debuterer som forfatter

Asbjørn Auring Grimm udgiver novellesamlingen ”Linda Love” senere på måneden

Den 22. juni debuterer Asbjørn Auring Grimm med novellesamlingen Linda Love. Bogen er forfatterens litterære debut, men Asbjørn Auring Grimm har gennem længere tid gjort sig bemærket på den musikalske scene i hedengangne Decorate. Decorate. og som rapper i front for Brother Grimm, der senest fik fire stjerner for sin optræden på dette års Spot Festival, hvor GAFFAs Simon Mikdal Andersen blandt andet skrev:

"Det er dog bemærkelsesværdigt, at vokalen virker bedst når Grimm slår over i sang. Han udviser også en smule vaklen i raphåndværket i forsøget med en a cappella, hvor der snubles over nogle ord. Energien og viljen til fest fejler dog intet, og stemningen er generelt høj igennem hele koncerten. Brother Grimm har letbenede tekster med sporadiske dybdeelementer, der grundet frontmandens umådelige pep bliver stillet i et halvironisk lys.[…] Men live må målet med Brother Grimm siges at være en god omgang fest og ballade."

Ud over sine udskejelser som sanger, rapper og musiker har Grimm således også kastet sig over forfatterfaget, og Forlaget Nulpunkt, der udgiver det første litterære værk fra musikerens hånd, skriver følgende om "Linda Love":

"Med Linda Love bringer Asbjørn Auring Grimm den prisgivne læser på en rejse ud i en virkelighed, hvor den sidste rest af intimitet for længst er blevet opløst i heroinombrust sodomi og halvkvalte blowjobs. Gennem 12 noveller præsenteres læseren for brudte indblik i dekadence og overlevelsesstrategier for det 21. århundrede. Menneskeskæbner væves sammen og kommer i glimt hinanden ved bare for igen at spredes som spredte partikler mod nye flygtige forbindelser."

Der er pre-release-party 15. juni klokken 19.00 på Musiksmag, Jægersborggade 43, København.

Brother Grimm udgiver sit debutalbum til september.