Nyhed

Canon Blue er klar med nyt album og gratis mp3

Efterklangs pladeselskab Rumraket afvikles med udgivelsen af det nye album fra Canon Blue sidst i august

Bag navnet Canon Blue kan man finde multiinstrumentalisten Daniel James, som pt. turnérer i USA som support for Foster The People. Canon Blues debutalbum fra 2007 fik tiitlen "Colonies", og blev produceret i samarbejde med Chris Taylor fra Grizzly Bear. I mere end to år har Daniel James arbejdet på udgivelsen af sit andet album, som nu ligger klar til frigivelse. 

I starten af denne måned skrev vi på GAFFA, at Efterklang trækker stikket ud på deres pladeselskab Rumraket den 29. august. i samme anledning udsender deres sidste ikke-Efterklang-udgivelse, nemlig amerikanske Canon Blues "Rumspringa", hvorfra førstesinglen "Indian Summer" gratis kan downloades og lyttes til her

Det meste af "Rumspringa" er indspillet i København med assistance fra Efterklang og Slaraffenland, hvor albummets strygerarrangementer er indspillet på Island i samarbejde med Amiina.

Efter sigende skulle albummet være "ligeså ambitiøst som det er lystigt opfindsomt. Et kompleks og smukt album, der overrasker med en vedkommende og en rå og tight dynamisk kraft. Fans af Sufjan Stevens, Efterklang, Jeff Buckley og Steve Reich kan glæde sig til at lytte til "Rumspringa" og ikke mindst første singlen "Indian Summer" som altså er tilgængelig nu".

"Rumspringa" er "en tour de force af fantasifulde orkestrerede sange med Daniel James lyse vokal som centrum i et musikalsk billede der inddrager pulserende træblæsere og strygerklange på lige fod med trommer, guitar og bas".

Albummet "Rumspringa" sendes på gaden den 29. august.

ANNONCE