Nyhed

Fat Freddy's Drop også til Aarhus

Det newzealandske dub-kollektiv gæster både Train og Vega til september

Onsdag 8. juni kunne vi fortælle, at newzealandske Fat Freddy's Drop vil dukke op i København til september, og nu viser det sig, at de også skal en tur til Aarhus. Nærmere bestemt vil man kunne opleve dem på Train 21. september, dagen inden de skal spille i Vega.

Bandet som blev dannet sidst i 90'erne spreder sig over en musikalsk stil der bliver karakteriseret ved en kombination af bl.a. dub, soul, reggae, funk, rhythm & blues og techno. I løbet af de seneste par år har det newzealandsk-baserede musikkollektiv besøgt Vega i København flere gange, og sidst de gav koncert i hovedstaden gav GAFFA bandet 5 ud af 6 stjerner og skrev således:

"Der var fuld valuta for pengene denne aften i Vega. 2 timer og 15 minutter blev bandet på scenen. Og med numre der i vanlig Fat Freddy-stil snildt kunne strække sig over 15 minutter, var dette ikke et minut for lidt. Med hits som "The Raft", "Shiverman" og mange andre, plus to særdeles lovende nye numre, leverede Fat Freddy's Drop en fremragende koncert".

Men nu får det aarhusianske publikum altså også mulighed for at opleve bandet, der senest har udsendt albummet "Dr Boondigga and the Big BW" i 2009, men det forventes at der snart er nyt på vej.

Fat Freddy's Drop kan opleves på Train i Aarhus 21. september, og billetsalget er i gang via train.dk.

ANNONCE