Nyhed

Fat Freddy's Drop vender tilbage til København

Det newzealandske dub-kollektiv gæster Vega til september

"Livebandet over dem alle, Fat Freddy's Drop, kommer igen til Vega". Sådan lyder det i en pressemeddelelse, der fortæller at de syv dub-drenge fra New Zealand til september igen gæster Vega i København. 

Bandet, som blev dannet sidst i 90'erne, spreder sig over en musikalsk stil der bliver karakteriseret ved en kombination af bl.a. dub, soul, reggae, funk, rhythm & blues og techno.  

I løbet af de seneste par år har det newzealandsk-baserede musikkollektiv besøgt Vega i København flere gange. Sidst Fat Freddy's Drop kunne opleves var i Store Vega i 2010. Her gav GAFFA bandet 5 ud af 6 stjerner og skrev således:

"Der var fuld valuta for pengene denne aften i Vega. 2 timer og 15 minutter blev bandet på scenen. Og med numre der i vanlig Fat Freddy-stil snildt kunne strække sig over 15 minutter, var dette ikke et minut for lidt. Med hits som "The Raft", "Shiverman" og mange andre, plus to særdeles lovende nye numre, leverede Fat Freddy's Drop en fremragende koncert".

Nu vender Fat Freddy's Drop altså tilbage til Store Vega - denne gang den 22. september.

I 2006 debuterede Fat Freddy's Drop med albummet "Based on a True Story" til anmeldernes store begejstring. "Et velkomment glimt tilbage til den soulfulde del af reggae", kaldte GAFFAs anmelder således gruppens musik.

Koncerten afvikles d. 22. september i Store Vega, og forsalget starter torsdag d. 9. juni via Vega.dk, Billetlugen.dk og i Fonabutikker.

ANNONCE